Полтавців прохають допомогти розпізнати особу знайденого трупа

Новини
21 серпня 2013 о 17:301185 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту novostiua.net Полтавські правоохоронці просять допомогти розпізнати особу трупа, який знайшли на Херсонщині ще на початку  року.
Адже до сих пір міліціонерам цього не вдалося зробити.

– 5 січня 2013 близько 13.00 на території Великоолександрівського району Херсонської області у залізобетонному дренажному каналі (під автомобільною дорогою Т-2207 сполученням Мар'янське-Велика Олександрівк-Берислав) виявили труп невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті. За вказаним фактом розпочали розслідування, – повідомили на офіційному сайті УМВС у Полтавській області.

До теми - Вбивство у Полтаві: вбитий чоловік встиг поранити свого вбивцю

Прикмети невпізнаного трупа: вік приблизно 35-45 років, ріст приблизно 183 см, середньої статури, очі світлого кольору, довжина стопи З0 см (46 розмір взуття).

Група крові: 4 (+).

Особливі прикмети: на першій фаланзі мізинця правої руки з внутрішньої сторони – шрам довжиною близько 1,5 сантиметри, фаланга не розгинається на 20%.

Одяг: джинси сині марки «EVIN» з ременем із круглою металевою пряжкою, футболка бавовняна бежевого кольору із написом на спині чорними літерами «Давай до cвидания!», труси типу «боксери» сіро-блакитного кольору марки «С+3» із написами латинськими літерами, шкарпетки бавовняні світло-сірого кольору із вставками на підошві темно сірого кольору.

Особисті речі: запальничка червоного кольору «СRІСКЕТ», грошові кошти дрібними монетами національною валютою, жувальна гумка «Оrbit».

До всіх, кому щось відомо про дану особу, правоохоронці звертаються з проханням звернутись до Управління карного розшуку УМВС за телефоном 51-76-69 або 102.

Читайте також – Батьки зниклого полтавця Кості Магденка збираються звернутись до Європейського суду



Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter