Гравці "Ворскли" зустрілися зі своїми фанами

Спорт
Олег Дубина22 серпня 2013 о 13:191326 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гравці "Ворскли" зустрілися зі своїми фанами
Денис Дедечко та Олег Міщенко (фото Олега Дубини)Денис Дедечко та Олег Міщенко роздали автографи та відповіли на запитання вболівальників "зелено-білих"
Вчора, 21 серпня в офіційному магазині для фанів «Fan&Play» відбулася чергова зустріч футболістів з фанами. На цей раз в гості до найпалкіших полтавських вболівальників завітали герої останніх матчів "Ворскли" - опорний півзахисник Денис Дедечко та нападник Олег Міщенко.

- Завдання для команди №1 - потрапляння в єврокубки, - поділився планами Олег Міщенко. - "Зоря" до нашої з нею гри впевнено йшла в чемпіонаті. Ми грали по результату і витратили стільки сил, скільки треба було. Загалом немає різниці на яку позицію мене поставить тренер. Можу грати скрізь.

Протягом години футболісти роздавали автографи та фотографувалися з фанамиПротягом години футболісти роздавали автографи та фотографувалися з фанами

Читайте ще - Футболісти «Ворскли» зустрілися з вболівальниками

Зустріч, ну яку завітали близько сотні полтавських вболівальників, пройшла в теплій та дружній атмосфері. Футболісти роздавали автографи та фотографувалися з фанами, в той час як вболівальники задавали їм запитання.

- Є велике бажання зіграти проти збірної Англії, але для цього ще потрібно провести кілька матчів за клуб, - говорить Денис Дедечко. - У самій збірній хороший мікоклімат. Ми повинні виходити та здобувати потрібний результат. Нам по силам вийти на чемпіонат світу.

До теми - Селін та Безус попрощалися з полтавцями

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter