Рятувальники в Полтаві відкрили консультаційний центр для громадян та бізнесу (фото)

Новини
22 серпня 2013 о 11:48740 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Рятувальники в Полтаві відкрили консультаційний центр для громадян та бізнесу (фото)
Консультаційний центр Управління державної служби з надзвичайних ситуацій відкрили у Полтаві.

УДСНС у Полтаві відкрило консультаційний центр для громадян та бізнесуУДСНС у Полтаві відкрило консультаційний центр для громадян та бізнесу Обслуговуватиме він підприємців та фізичних осіб. В Україні – це третій такий заклад. До кінця ж року подібні центри мають з’явитися в усіх регіонах. До теми: У Полтаві відкрили центр обслуговування платників податків

Консультаційний центр ДСНС почав працювати сьогодні, 22 серпня, у приміщенні обласного управління по вулиці Маршала Бірюзова 26/1. Символічну стрічку на відкритті перерізали директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко та заступник голови Полтавської облдержадміністрації Борис Галушко.

– Для нас дуже важливо, щоб центр був європейського зразка. Це не просто в коридорі поставлений стіл, чи пробите вікно, – зазначив Борис Галушко.

За його словами, консультаційний центр облаштований найсучаснішим технічним обладнанням. Є стіл з комп’ютером для клієнтів та куточок з м’якими меблями.

У центрі працюватимуть для бізнесу та звичайних громадян. Тут надаватимуть адміністративні послуги: інформаційну допомогу з оснащення приміщень системою протипожежної безпеки та сигналізацією, оформлення відповідних дозвільних документів. Також консультуватимуть у сфері цивільного захисту.

Чергуватимуть у центрі в робочі години  три інспектори.

Графік роботи:

Понеділок – четвер – з 8:00 – 17:00

П’ятниця – 8:00 –16:00

Обідня перерва – 12:00 – 13:00

Вихідні дні: субота та неділя

Адреса: місто Полтава, Маршала Бірюзова 26/1.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter