Скандальний нападник збірної Македонії переїхав до Полтави

Новини
Олег Дубина3 вересня 2013 о 12:28893 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Адіс Яхович (фото blick.ch)В останні дні футбольного трансферного вікна полтавська "Ворскла" підписала Адіса Яховича
Сьогодні, 3 вересня о 0:00 хвилин в світі добігло свого кінця так зване трансферне вікно, під час якого футболісти, які не є вільними агентами, могли переходити з одного клубу до іншого. В останні його дні полтавська "Ворскла" підписала нападника. Мова йде про Адіса Яховича, який раніше виступав за швейцарський клуб "Віль".

Як повідомили у прес-службі клубу, з нападником був підписаний контракт за схемою 1+2.

Читайте ще - Футболіст київського «Динамо» переїхав до Полтави

- Я дуже щасливий опинитися тут, - говорить футболіст. - «Ворскла» добре організована в усьому. У цьому я переконався, як тільки ми з моїм агентом почали переговори. Порядність, серйозність намірів і професійний підхід - ось, що підкупило відразу ж. Поспілкувавшись з головним тренером і його асистентом я зрозумів, що ми мислимо в одному напрямку, що дуже важливо для мене.

Слід зазначити, що новачок полтавців став відомий після скандалу, до якого мав безпосереднє відношення.  В одному з матчів чемпіонату Швейцарії Яхович погрожував розправою арбітру гри, за що отримав дискваліфікацію на рекордно тривалий термін - 10 матчів.

За інформацією авторитетного німецького сайту футбольних трансферів transfermarkt, футболіст коштує  близько 500.000 євро.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter