У Новосанжарському районі в ДТП постраждали троє полтавців (+карта)

Новини
3 вересня 2013 о 11:091183 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту www.varianty.netЛьвів’янин на «Мітцібісі Лансер»  виїхав на зустрічну смугу та врізався у «ВАЗ-2107», в якому їхали полтавці.
У результаті автопригоди троє молодих людей, пасажири останнього авто, отримали травми. В одному з легковиків знаходився газовий балон, тому аби не виникла пожежа, на місце аварії викликали рятувальників.

Дорожня аварія сталася учора, 2 вересня, о 18.20 на 7-кілометрі автодороги Полтава-Олександрія. Це Новосанжарський район.

За попередньої інформацією, водій «Мітцубісі Лансер», 55-річний житель Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із «ВАЗ-2107», – повідомили у прес-службі УДАІ Полтавської області. – Останній транспортний засіб, водій якого 29-річний полтавець, їхав йому назустріч.

До теми - ДТП у Полтаві: п’яна велосипедистка опинилась під колесами легковика (+карта)

– Під час ДТП водії не постраждали, травми отримали троє пасажирів «ВАЗу», – розповів Ярослав Кадук, головний спеціаліст СЗГ УДСН у Полтавській області. –  Бійці чергового відділення державного пожежно-рятувального посту №6 на місці провели необхідні роботи, щоб не допустити загоряння автомобіля, адже у машині «ВАЗ-2107» знаходився газовий балон.

Читайте аткож - ДТП у Гадяцькому районі: перекинувся автомобіль полтавця (+карта)

Як стало відомо, постраждалі  – жителі обласного центру. У 28-річного чоловіка травма стопи, у іншого 30-річного пасажира – струс головного мозку та перелом стегна, у третього 29-річного полтавця, перелом плеча. Усі постраждалі доставлені до Новосанжарської центральної районної лікарні.

Просмотреть ДТП Нові Санжари 2 вересня на карте большего размера

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter