На Полтавщині горить вагонобудівний завод

Новини
Надія Труш16 вересня 2013 о 10:52920 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині горить вагонобудівний завод
У Кременчуці горить «Крюківський вагонобудівний завод».


фото з сайту vkurse.uaфото з сайту vkurse.ua

Пожежа виникла 16 вересня о 02:40, в одноповерховій будівлі цеху з виготовлення колісних пар.

– Вогонь знищив покрівлю цеху на площі близько 800 кв. м, – повідомили у прес-службі УДСНС в Полтавській області. – Рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню на інші цехи заводу. І о 6:30 пожежу локалізували. Наразі ліквідація пожежі триває. До гасіння залучені 9 відділень Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Причина загоряння встановлюється. Жертв та постраждалих немає.

Довідка "Кола" – ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» є одним з найбільших і найстаріших виробників транспортних засобів, в першу чергу залізничного рухомого складу, в Україні. Єдине підприємством в Україні, яке освоїло серійний випуск пасажирських та вантажних вагонів. Також тут виробляють запчастини для вагонів метро та ескалаторів та дорожню техніку. Продукція заводу постачається більш, ніж у 20 країн світу. До слова, Крюківський завод почав випробування власного «хюндаю». Це швидкісний міжрегіональний двосистемний електропотяг.

Читайте

Азаров відмовився від покупок Хюндаїв, хоче підтримувати вітчизняного виробника