На Полтавщині учні 1 та 4 класів гралися з гранатою

Новини
Ольга Правденко18 вересня 2013 о 13:54921 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Минулого тижня в селищі Опішня рятівники вилучили у школяра гранату.


Учень четвертого класу приніс гранату зі школи додому. Під час гри, тітка хлопчика побачила, що племінник тримає в руках гранату. Налякана жінка забрала небезпечний предмет в дитини та віднесла її на стадіон, щоб той раптом не вибухнула на подвір’ї.

– Жінка одразу ж зателефонувала рятувальникам та міліції. Ми приїхали на виклик в лічені хвилини. Аби ніхто з дітей не підняв гранату, вона чекала нас на стадіоні, – розповідає Євген Куріпта, старший оперуповноважений сектору карного розшуку Зіньківського району. – Рятувальники вилучили боєприпас та відправили його на експертизу до районного відділу держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Там з’ясувалося, що граната не справжня, а муляж.

Міліціонерам школяр розповів, що знайшов гранату на подвір’ї школи, а потім приніс додому. Згодом працівники міліції вияснили, що муляж приніс до навчального закладу першокласник. Награвшись, хлопчик на перерві викинув її на вулиці біля будівлі школи, там і підібрав небезпечну іграшку четвертокласник.

– Батько першокласника запевнив нас, що купив муляж у сувенірному магазині. Того, що син узяв його до школи, не знав, – зауважив Євген Куріпта.

Нині муляж гранати знаходиться на зберіганні у Зіньківському районному відділі ДСНС.

До теми: Полтавців просять добровільно здати зброю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter