"Ворскла" - "Волинь": один квиток до 1/8 фіналу на двох

Новини
Олег Дубина24 вересня 2013 о 12:08735 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Остання гра команд завершилася бойовою нічиєю (фото Олега Дубини)В Кубку України відбудуться 16 матчів, один серед яких в Полтаві
Завтра, 25 вересня на стадіоні "Ворскла" імені Олексія Бутовського відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка України, в якому "зелено-білі" поміряються силами з луцькою "Волиню". Початок - 18:30

І знову Кварцяний

Рівно місяць тому команди зустрічалися між собою, а тепер доля їх звела і в розіграші Кубку. В 22-гу річницю Незалежності України у Полтаві команди розписали бойову нічию 3:3.

Минулого року полтавці на стадії чвертьфіналу припинили свою участь у турнірі, поступившись сімферопольській "Таврії", а лучани протрималися в змаганнях ще один етап. Цього разу для Василя Сачка чи Віталія Кварцяного шлях до Кубка завершиться саме на стадії 1/8 фіналу.

Примхи погоди

Кількість вболівальників на звітному матчі на пряму буде залежити від небесної канцелярії, а вона теплом точно радувати не буде. За прогнозом українського Гідромецентру протягом 25 вересня в Полтаві очікується похмура, дощова погода. Вітер - південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура - 10-12 С.

Про суддів

Головний арбітр гри Юрій Мосейчук є арбітром FIFA. Виконувач обов'язків завідувача кафедри здоров'я людини, спортивної рекреації та фітнесу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Кандидат наук з фізичного виховання та спорту (2009). Відмінник освіти України (2009). З 1993 судив місцеві любительські турніри, з 1996 року — всеукраїнські змагання любительських команд. З 2000 року працював у другій лізі, з 2002 — в першій. У 2004 році 33-літній суддя дебютував в елітному дивізіоні чемпіонату України. Представляє місто Чернівці.

Асистенти арбітра − Войтюк О.М. (Запоріжжя), Володін В.В. (Херсон); четвертий арбітр − Іванов Ю.В. (Донецька обл.)

Читайте ще - У кубку України в складі «Ворскли» дебютує македонський нападник

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter