"Ворскла" - "Волинь" 2:1: дубль Дедечка подарував полтавцям квиток до 1/8 фіналу

Новини
Олег Дубина26 вересня 2013 о 16:00833 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" - "Волинь" 2:1: дубль Дедечка подарував полтавцям квиток до 1/8 фіналу
З м'ячем Адис Яхович (фото Олега Дубини)Переможний м'яч ворскляни забили за чотири хвилини до закінчення другого додаткового тайму
Вчора, 25 вересня на стадіонах країни відбулися матчі 1/16 фіналу Кубка України.  У Полтаві дуель "Ворскли" та "Волині" тривала чотири тайми, і лише за чотири хвилини до закінчення другої додаткової 15-хвилинки влучний удар Дениса Дедечка перехилив шальки терезів на бік господарів.

Довгоочікувальний дебют

У кубковому матчі вперше у футболці "Ворскли" вийшов македонський нападник Адис Яхович, якого полтавці придбали наприкінці останнього трансферного вікна. Футболіст провів досить непоганий матч, однак поки що йому не вистачає порозуміння з партнерами. Особливо це стосувалося першої 45-хвилинки, в якій практично кожна друга його передача одноклубникам не доходила до адресату.  В другому таймі та в додатковий час ситуація покращилася, македонець активно йшов у відбір та мав кілька непоганих моментів, аби відзначитися.

До теми - «Шахтар» — «Ворскла» 3:0: полтавці поступилися чинному чемпіону

Полтавців - 2 тисячі, луганців - нуль

Протягом матчу полтавські фани активно підтримували своїх футболістів, чого не скажеш про гостьовий сектор. Волиняни фактично проігнорувати звітний поєдинок. За кілька хвилин до початку гри на секторі не було помічено жодної людини.

Пропустили першими

"Ворскла" на старті мала значну територіальну перевагу на полі. Непогано пробивав Маркоскі - поряд зі стійкою воріт. Тим часом гості досить несподівано відкрили рахунок. Центр оборони господарів допустив фатальну помилку, і Шумахер вийшов на побачення віч-на-віч з голкіпером "Ворскли" Непогодовим і спокійно переграв його.

Після пропущеного м'яча "зелено-білі" великими силами пішли вперед. На 38 хвилині лише футбольний Бог напевно допоміг лучанам зберегти свої ворота на замку після гольового моменту Громова, який з близької відстані не зміг влучно пробити. В наступній своїй атаці вже волиняли були за крок від подвоєння рахунку - Шумахер пробив у поперечину.

Рятівник Дедечко

Після перерви господарі ще більшими силами пішли на ворота "Волині". Протягом семи хвилин Денис Дедечко мав шанс відзначитися дублем, але у першому моменті він не зміг переграти Недилька, а ось наступний свій момент він реалізував на всі 100%. При розіграші кутового гравця "зелено-білих" ніхто із захисників волинян не накрив, і Денис головою спокійно розстріляв ворота суперників.

Радість ворсклян після другого забитого м'яча (фото Олега Дубини)Радість ворсклян після другого забитого м'яча (фото Олега Дубини)

В основний час команди більше голами не відзначилися, і тому все вирішувалося в двох додаткових 15-хвилинках. За чотири хвилини до регламентованих післяматчевих пенальті Дедечку вдався чудовий за виконанням удар з-за меж штрафного точно під поперечину воріт Неділька, який у підсумку приніс важку перемогу господарям та квиток до 1/8 фіналу змагань.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter