У Полтаві в сміттєвому баку знайшли немовля

Ситуація
Надія Труш27 вересня 2013 о 10:171508 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в сміттєвому баку знайшли немовля
У Полтаві в сміттєвому баку знайшли немовля.


Знайшли дитину на вулиці Фрунзе. Про це повідомили в перес-службі УМВС в Полтавській області. Зараз міліціонери шукають матір новонародженої.

– Вчора, 26 вересня, до Октябрьського райвідділу міліції, – повідомили на сайті обласних міліціонерів. –  Надійшло повідомлення з центру екстреної медичної допомоги про те, що до них зателефонувала невідома жінка та повідомила, що по вулиці Фрунзе в сміттєвих баках знайшла новонароджену дитину.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції та медики.

– Виносила сміття до баків, й помітила у господарській сумці немовля, – розповіла міліціонерам полтавка, яка побачила немовля. – Дівчинка була зовсім без одягу з не перерізаною пуповиною та плацентою.

Немовля доставили до реанімаційного відділення дитячої міської клінічної лікарні. Наразі по факту слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України та статтею 117 ( умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). За скоєне законодавець передбачив покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Незабаром на сайті читайте подробиці.

Читайте

На Полтавщині дівчинка пішла по гриби і заблукала

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter