Під Полтавою рибалка спалахнув на залізничному мосту

Новини
2 жовтня 2013 о 10:351512 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою рибалка спалахнув на залізничному мосту
Під Полтавою в селі Климівка на річці Коломак чоловік ловив рибу та раптово спалахнув. 53-річного рибалку вдарило струмом.


Рибалку вдарило струмом під Полтавою (фото: disabled.su)Рибалку вдарило струмом під Полтавою (фото: disabled.su)

29 вересня 2013 року близько 7 ранку полтавець пішов на риболовлю. Чоловіку не щастило і він вирішив змінити місце та перейти на іншу сторону річки. Для цього йому треба було подолати залізничний міст, - розповіла помічник начальника лінійного відділу на станції Полтава по взаємодії з громадськістю Наталія Сайкіна.

Читайте також: Під Полтавою 11-річну дитину вразило струмом на залізничному мосту: подробиці

Коли рибалка був вже посередині мосту, побачив потяг та вирішив почекати доки він проїде в кармані на мосту. Полтавець в руках тримав розкладену вудку, подув сильний вітер та вудку підняло догори. Чоловіка в цей момент вдарило електричним струмом. Далі він нічого не зміг пригадати, аж поки не прийшов до тями у кареті швидкої допомоги.

Свідки події розповіли міліціонерам, що бачили як чоловік ловив рибу а потім несподівано спалахнув.
Постраждалого госпіталізували до відділової клінічної лікарні станції Полтава з попереднім діагнозом: термічні опіки тіла. Його стан стабільно тяжкий. Рибалка отримав опіку 2-3 ступеня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter