Полтавські футзалістки забили у ворота суперниць 21 м'яч (+фото та відео)

Новини
Олег Дубина7 жовтня 2013 о 09:38723 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські футзалістки забили у ворота суперниць 21 м'яч (+фото та відео)
Полтавки не залишили жодних шансів суперницям (фото Олега Дубини)"Ніка" перемогла херсонський "Кристал" з екзотичним рахунком 21:1
У суботу, 5 жовтня у спортивному комплексі педагогічного університету полтавська "Ніка" розпочала новий, 20-й чемпіонат України матчем з новачком Вищої ліги херсонським "Кристалом". Несподіванки не сталося, однак підсумковий рахунок гри по справжньому вразив вболівальників обох команд.

До теми - В минулому сезоні полтавська «Ніка» здобула срібні нагороди чемпіонату України

В першому таймі гості довгий час чинили запеклий опір срібним призеркам минулорічного чемпіонату. Футзалістки "Кристала" навіть мали можливість повести в рахунку, однак Юлія Пономаренко у ближньому бої не змогла переграти голкіпера "Ніки" Тетяну Узол. За кілька хвилин до цього поперечина воріт врятувала полтавок після удару Інни Честякової.

Після 5-ї хвилини гри господарки на повну включили свій атакуючий механізм, і перший в грі забитий м'яч став лише питанням часу. Його автором стала Юлія Дударчук, яка сильним ударом метрів з шести влучно пробила у верхній кут воріт суперниць. Далі більше. 2:0...4:0...5:0. На перерву команди пішли за переваги полтавок у сім м'ячів.

Після перепочинку ситуація для футзалісток "Кристалу" не покращилася, а навіть навпаки. Лише за рахунку 0:14 їм вдалося забити, як виявилося, м'яч престижу. Його автором стала Юлія Пономаренко.



У підсумку матч закінчився з екзотичним для футзалу рахунком 21:1. Гекса-трик (шість забитих м'ячів - прим. автора) оформили Валерія Ярмоленко та Юлія Дударчук.

- Нам сьогодні протистояла команда, яку добре спонсорують , - розповідає Сергій Ягодкін, тренер "Ніки". - Але окрім грошей повинен бути досвід виступів на найвищому рівні. Потрібно не миттєво йти у вищий дивізіон, а бодай кілька сезонів пограти на нижчому рівні, і тоді буде результат.

Читайте ще - Ніка-ПНПУ – ІМС 10:2: перемога на класі

До вашої уваги фотоогляд матчу, автором якого є Олег ДУБИНА.



"Ніка-ПНПУ" (Полтава) - "Кристал" (Херсон) 21:1

5.10.2013. Полтава. СК ПНПУ. 12:30

Арбітри - В.Пономаренко, Д.Чумак (всі - Харків), С. Тулєпов (Кременчук)

Полтава: Узол, Шаповал, Гавриш, Павлусенко, Лясковська (к), Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Івасенко, Деркач, Шевела, Дударчук, Мочалова

Херсон: Шум, Чистякова (к), Несіна, Вольська, Торунда, Рзаєва, Сидоренко, Пономеренко, Телиця, Пермінова

Голи: Дударчук (9, 26, 44, 45, 52, 70), Єрмоленко (17, 29, 35, 39, 52, 53), Шаповал (21, 40), Гавриш (49, 65), Бабенко (43, 47), Деркач (62), Торунда (27, автогол), Пермінова (66, автогол) - Пономаренко (51)

Попередження: Несіна (26), Торунда (34)

Тайм-аути: 1-2

Командні фоли: 3-13

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter