У Гребінці чоловік побив свою співмешканку та залишив помирати: чутки навколо історії

Ситуація
8 жовтня 2013 о 11:54951 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту trubyna.org.ua У райцентрі, де сталась подія, говорять, що зловмисник вчинив напад і на чоловіка, до якого приревнував кохану.
За неофіційною інформацію, відомо: ревнивець жорстоко з ним розправився, після чого потерпілий теж опинився в лікарні. Проте у міліції таку інформацію поки що відкидають.

– До нас повідомлення про те, чи бив він ще когось чи ні, не надходило, – зазначила Алла Квіта, речниця УМВС у Полтавській області. – Відомо, що суперечка між парою почалася ще тоді, коли вони відпочивали у колі друзів за столом. І тоді один із їхньої компанії заступився за цю жінку, мовляв, щоб той її не чіпав. І все. А потім вони пішли додому, дорогою до якого зловмисник вчинив напад на свою співмешканку.

Чутки: у Гребінці ж шириться інформація, що постраждала жила зі своїм кривдником ще до того, як він повернувся з місць позбавлення волі. На його повернення вже не чекала, підтримувала стосунки вже з іншим чоловіком. Та неочікувано повернувшись з в’язниці, співмешканець жінки через ревнощі поквитався зі своєю коханою та чоловіком, до якого ревнував. Говорять, що у потерпілої сильно понівечене і розпухле від побоїв обличчя. Почуває вона себе дуже зле.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter