Депутати проситимуть державу допомогти погасити борги Полтававодоканалу

Ситуація
9 жовтня 2013 о 13:00854 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Під час сесії облради На сесії Полтавської облради депутати проголосували за рішення звернутися до Кабміну за субвенцією для погашення боргів  водоканалу.
Адже це полтавське обласне комунальне підприємство з водопостачання та водовідведення заборгувало «Полтавообленерго» 136 мільйонів гривень.

- Наше підприємство «Полтававодоканал» має заборгованість  за спожиту електроенергію у сумі 136 мільйонів, – пояснив Іван Момот, голова Полтавської обласної ради. – Це накопилося за рахунок різниці у тарифах. Таким зверненням ми просимо Кабінет Міністрів України знайти механізм, щоб цю суму можна було погасити за рахунок взаєморозрахунків.

Під час розгляду питання головний комуніст Полтавщини Олександр Масенко підняв питання проблеми з гарячою водою в місті. Депутат запитав чи не повториться у Полтаві ситуація з відключенням гарячої води на кілька місяців наступного року. На що Іван Момот зазначив, що він не може з впевненістю говорити про те, що буде наступного року. Проте пообіцяв, що обласна влада сприятиме усуненню такої комунальної проблеми.