У Полтаві влада використає бюджет, щоб навчити собі помічників

Дозвілля
Надія Труш11 жовтня 2013 о 13:30855 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві влада використає бюджет, щоб навчити собі помічників
207 молодих полтавців виявили бажання стати лідерами.
Проте лише сотня стали учасниками п’ятої Школи місцевого та студентського самоврядування "Лідер майбутнього".

Полтавські "лідери майбутнього". фотоархівПолтавські "лідери майбутнього". фотоархів

Молодіжний проект «Школа місцевого та студентського самоврядування «Лідер майбутнього» презентували вперше 5 років тому. З того часу проект здобув популярність серед полтавської молоді.

Це підкреслює те, що цього року на навчання у Школі лідерів подало заявки 207 полтавців, йдеться на сайті Полтавської міськради. Нагадаємо, минулого року на навчання в Школі лідерів подали 170 заявок.

Проте цьогоріч серед заяв обрали кращу сотню тих, хто 8 місяців опановуватиме навички лідерства.

Фінансування діяльності Школи – із міського бюджету. Таким чином чиновники поповнять лави своїх помічників. Адже найкращі учні Школи будуть допомагати полтавським депутатам виконувати свою роботу.

До теми – полтавських студентів навчатимуть захищати свої права.

– Спочатку учасники проекту пройдуть курс лекцій з ділового етикету, ораторського мистецтва, основ лідерства, психології майбутнього керівника, технології роботи із пресою, PR-стратегії органів державної влади, тайм-менеджементу, НЛП-технологій, – повідомили на сайті міськради. –  Потім буде стажування у структурних підрозділах виконкому, поїздка до Верховної Ради та участь у міських молодіжних проектах.

Заняття проводитимуть тренери, викладачі, посадові особи та депутати міської ради. Весь курс навчання безкоштовний, включає 1-2 заняття в тиждень протягом жовтня-травня. Під час закінчення курсу випускники змагаються в конкурсі кращих проектів.

Довідка "Кола" – молодіжний проект «Лідер Майбутнього»  це комплекс заходів, направлені на залучення молоді до активної участі у культурному, громадському та духовному житті міста, ознайомлення її з діяльністю органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, студентського самоврядування, а основне – створення сприятливих умов та виховання управлінських та лідерських здібностей молоді.

Читайте ще
У Полтаві побільшало "лідерів майбутнього" (+фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter