Дитячий центр «Мандаринки» виховує геніїв з пелюшок

Корисне
14 жовтня 2013 о 10:552654 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дитячий центр «Мандаринки» виховує геніїв з пелюшок
Про те, варто чи не варто ростити «генія з пелюшок», існує багато суперечок.


Є багато «за» і багато «проти», але ніхто і ніколи не стане сперечатися з тим, що найнеобхідніше – це любов і турбота. Час, подарований малюкові, – це Ваш найцінніший подарунок. Ви, як ніхто інший, можете підтримати, розсмішити, здивувати і навчити. Від Вас залежить, яким побачить цей світ дитина. Ми закликаємо до всього ставитися розумно, зокрема і до навчання. Важливо розуміти, навіщо і чому Ви хочете навчити дитину.



Звичайно, ранній розвиток – це не гарантія успішного майбутнього, але це радісне, яскраве дитинство, наповнене веселими подіями, цікавими знайомствами, новими знаннями й уміннями. Важливо, щоб Ви, дорогі батьки, розуміли, що малюк виросте і розвинеться і без якихось спеціальних занять. Просто, даючи йому більше можливостей у ранньому дитинстві, Ви робите його життя повнішим, яскравішим і щасливішим. І головним сенсом занять, незалежно від того, самі Ви займаєтеся з малюком або водите його до дитячого центру розвитку, звичайно, є час, проведений разом. Це ті яскраві моменти, які згодом будете згадувати Ви і Ваш малюк. Ми не ставимо за мету виховувати геніїв. Ми хочемо, щоб кожна дитина мала можливість проявити себе, таланти, вибрати те, що цікаво їй. Отримавши більше можливостей із раннього дитинства, малюк сам знайде їм застосування в майбутньому.

Ми знаємо, що всі дітки різні! У кожного свої інтереси, захоплення, здібності. Ми за те, щоб кожен малюк мав можливість вибирати те, що йому до душі, щоб він міг розвинути свої вміння і таланти!

Створюючи навчальні програми, ми намагалися врахувати інтереси малюків та особливості кожного віку. Mи хочемо, щоб Ви і Ваші дітки комфортно, радісно і з користю проводили час у нашому дитячому центрі «Мандаринки».



ДЦ « Мандаринки» пропонує такі послуги:

Ранній розвиток «Мама + малюк» ( від 1 до 3 років)

Розвививальні заняття «Умка» ( 3-4 роки)

Підготовка до школи ( 4-5, 5-6 років)

Арт-терапія (3-12 років)

Логопед

Консультації психолога

Святкування днів народжень

Погодинний догляд

Тренінги для батьків

Різноманітність наших послуг у галузі розвитку, навчання та творчості зацікавить кожного, хто прагне вдосконалити себе та своїх дітей!
Подаючи приклад, ви закладаєте правильне сприйняття малюками навколишнього світу. Покажіть вашим діткам, як багато цікавого, яскравого, повчального та різноманітного є в природі!

Продемонструйте, як через кольори та фарби можна передати свої почуття та емоції.

Усі предмети ведуть спеціалісти з вищою освітою та досвідом роботи у цьому напрямку, ми не любимо одноманітності, тому кожне заняття є унікальним та яскравим, щоб малюки та батьки з нетерпінням чекали наступного.

Центр постійно розвивається та вдосконалюється, матеріальна база регулярно оновлюється;

Колектив центру завжди прислухається до своїх клієнтів: як до критики, так і до прохань батьків. Це дає можливість весь час покращувати якість наших послуг.

Більш докладніше про послуги ви можете дізнатися за тел. (095) 909-16-60 (067)250-73-22
Наша адреса: Жовтнева, 72, оф. 202 (вхід із фабрики «Ворскла», 2-й поверх).

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®