Полтавські волейболісти успішно з'їздили до Красноперекопська

Спорт
Олег Дубина14 жовтня 2013 о 15:48770 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
"Фаворит" здобув дві перемоги (фото Олега Дубини)"Фаворит" впевнено здолав "Кримсоду"
На вихідних відбулися чергові матчі волейбольного чемпіонату України серед команд Суперліги. В Красноперекопську на майданчику зійшлися конкуренти останніх років - місцева "Кримсода" та лубенський "Фаворит".

До теми - Новий волейбольний чемпіонат для полтавців розпочався з перемог

Для представників волейболу Полтавщини протистояння з господарями останніми роками завершувалися в основному поразкою - десять з тринадцяти! Незважаючи на цей факт лубенські спортсмени впевнено обіграли своїх опонентів.

Перший матч пройшов практично повністю під диктовку лубенців, які впевнено довлели гру до переможного кінця - 3:0 за партіями (22:25, 20:25, 17:25). На наступний день господарі спробували здобути перемогу, однак "Фаворит" таки дотиснув суперників - 2:3 ((18:25, 25:17, 25:18, 21:25, 10:15).

- Друга партія почалася за схожим сценарієм попереднього матчу, але цього разу ми не впоралися з прийомом і зрештою посипалися, – розповів Руслан Рубан, головний тренер «Фаворита» прес-службі клубу. – В третій партії я шукав шляхи виходу із ситуації, в підсумку вирішив поміняти звязуючого Фурмана на Осадцу і малюнок гри дещо змінився. Якщо четверту партію ми грали напружено, то на тай-брейку, зібралися й повели від самого початку і в підсумку впевнено довели матч до перемоги.

Читайте ще - Полтавські волейболісти розпочали свій шлях в Кубку України з перемоги

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter