У Полтаві другий підпал за кілька тижнів: горів автомобіль судді

Ситуація
19 жовтня 2013 о 09:271167 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту zakarpattya.net.uaУчора, 18 жовтня горіла "Тойота Лендкрузер".
За інформацією нардепа Сергія Капліна, автомобіль належить судді Господарського суду Полтавської області. Міліція відкрила кримінальне впровадження та шукає невідомого палія.

Подія сталася у ніч з 17 на 18 жовтня.

- Невідомими особами підпалено легковий автомобіль, який належить судді Господарського суду Полтавської області Ігореві Клепі. Це виклик правосуддю, - заявляє Сергій Каплін. - Я вимагаю від СБУ та міліції вжити термінових заходів, сформувати  слідчу групу та направити в Полтаву для розслідування даної НП(надзвичайної події, - автор). Цей суддя веде провадження по гучним та важливим справам, атож тут може бути прямий причинно-наслідковий зв'язок – між професійною діяльністю та підпалом. Правосуддя має бути безстороннім та захищеним від замахів та провокацій.

За даними правоохоронців, їм про пожежу в легковику повідомив 34-річний полтавець. Згоріло авто його сестри, яким він курує по дорученню.

- Причина загорання, обставини та сума збитку встановлюється, - повідомляє прес-служба Полтавської обласної міліції. – Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України – навмисне пошкодження майна.
Правоохоронці звертаються з проханням до усіх громадян, які можуть надати будь-яку інформацію по даному факту, дзвонити на "102".

Нагадаємо два тижні тому підпалили авто депутата міськради Ігоря Лебедика. Тоді  камери відеоспостереження зафіксувала палія, але рис його обличчя не видно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter