У Полтаві троє інвалідів рік не отримували допомоги

Новини
Олег Дубина20 жовтня 2013 о 16:21839 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту khersonnews.comПрокурорська перевірка вказала на недоліки в роботі медико-соціальної експертної комісії
Як повідомили у обласній прокуратурі, головний лікар Полтавського обласного центру медико-соціальної експертизи задовольнив подання прокуратури Ленінського району Полтави, внесене йому за результатами прокурорської перевірки. Медики переглянули реабілітаційні заходи для трьох інвалідів, передбачені індивідуальною програмою.

До теми - Голова Апеляційного суду Полтавщини став суддею Конституційного суду України

- Під час перевірки прокуратура виявила, що міжрайонна медико-соціальна експертна комісія № 2 не у повному обсязі виконує свої повноваження щодо складання (коригування) індивідуальної програми реабілітації інвалідів, в якій визначаються реабілітаційні заходи і строки їх виконання, - розповіла Ольга Масіч, старший прокурор прокуратури Ленінського району міста. - Троє інвалідів не мали засобів реабілітації, не отримували належної допомоги у відновленні та компенсації порушених функцій організму майже рік.

За словами працівника прокуратури, положенням про індивідуальну програму реабілітації інваліда передбачений обов’язок МСЕК не рідше одного разу на два роки переглядати реабілітаційні заходи, передбачені індивідуальною програмою.

Читайте ще - Полтавська прокуратура повернула державі більше трьох мільйонів гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter