"Ворскла" - "Металург" (З) 2:1: якщо не можеш перемогти - суперник допоможе

Новини
Олег Дубина20 жовтня 2013 о 20:49693 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниАвтогол Сахневича допоміг полтавцям здобути шосту перемогу в сезоні


Більше фотографій з матчу ви можете переглянути тут.

Після перерви, яка була викликана матчами збірних, на українські стадіони повернулися футбольні баталії вітчизняного чемпіонату. В 13-му турі української Прем'єр-ліги до Полтави завітав один з аутсайдерів змагань - запорізький "Металург". Незважаючи на своє турнірне місце, підопічні Сергія Пучкова у звітному матчі на поразку точно не заслуговували.

ГРОМОВий початок

Господарі неймовірно активно розпочали зустріч, і вже на 10-й хвилині відкрили рахунок. Йован Маркоскі передачею низом вивів Артема Громова на побачення віч-на-віч зі Старцевим. Нападник "Ворскли" легко обіграв опонента та закотив м'яч вже у порожні ворота.

Замість того, щоб дотиснути суперників, полтавці дещо "заспокоїли" гру, за що згодом поплатилися. Руслан Платон у штрафній переграв Курилова, після чого зльоту влучно пробив під перекладину воріт "Ворскли". Пропущений фактично з нічого м'яч настільки шокував господарів, що через хвилину вони ледве не пропустили вдруге. Штурко ледве не добив м'яч у сітку воріт після того, як голкіпер "Ворскли" Непогодов парирував удар когось із гравців запоріжців.

До теми - Колишній тренер «Ворскли» винним себе перед клубом не вважає

Автогол ціною в перемогу

Найважливіші події в матчі сталися після перерви. "Металург" непогано комбінував на полі, а у "Ворскли" довго нічого не виходило попереду. Незважаючи на цей факт, саме полтавці і здобули перемогу. Суперник допоміг. На 64 хвилині Громов прострілив низом у центр, де Андрій Сахневич переправив м'яч у власні ворота. Саме цей гол і став переможним в грі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter