На Полтавщині чоловік, розважаючись, вистрелив у власну доньку

Новини
Надія Труш22 жовтня 2013 о 16:381005 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік, розважаючись, вистрелив у власну доньку
6-річна дівчинка з Зіньківського району постраждала від рук власного батька.


фото : tsn.uaфото : tsn.ua

Чоловік випадково натиснув на спусковий гачок пневматичної гвинтівки і влучив у дитину. Дівчинка з кульовим пораненням грудної клвтини – у лікарні.

Нещасний випадок стався у суботу, 19 жовтня в одному із сіл Зіньківського району. Про те, що сталося, міліціонерам ровідомив фельдшер швидкої допомоги Зіньківської районної лікарні.

– Правоохоронці опитали матір дівчинки і її чоловіка, які виховують четверо дітей (двох від попереднього шлюбу жінки та ще двоє від спільного подружнього життя), – повідомили в УМВС в Полтавській області. – Виявилося. Того вечора, коли сталася неприємна пригода, глава сімейства разом з двома синами вирішив постріляти у садку з пневматичної гвинтівки. Зарядивши її, уже хотів робити вистріл, та в цей момент до них підійшла дівчинка. Дуло гвинтівки в цей час було направлено на дитину, батько, розуміючи це, хотів поставити зброю на запобіжник. Однак випадково натиснув на спусковий гачок. В результаті влучив у дитину.

Батьки негайно викликали викликали швидку допомогу, постраждалу відвезли до медичного закладу. Необрежежність батька може обернутися чоловіку, який ненароком поранив дитину, штрафом або виправними роботами.

– Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодекту України, – пояснює Олег Гайфутдінов, начальник Зіньківського райвідділу міліції на сайті обласних міліціонерів. – Чоловіку може отримати покарання у вигляді штрафу або виправних робіт на строк до року, за спричинення легких тілесних ушкоджень.

Читайте ще

У Полтаві чоловік застрелив дружину, а потім випустив кулю собі в голову

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter