Полтавців безкоштовно навчатють своїм правам (відео лекції)

Новини
Валентина Зайченко26 жовтня 2013 о 22:381322 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців безкоштовно навчатють своїм правам (відео лекції)
26 жовтня в Полтаві відбувся перший семінар з правової освіти для жителів Полтави.


Юристи громадської організації « Бюро контролю та сприяння діяльності правоохоронних органів України» інформують усіх бажаючих про їх законні права, та шляхи їх відстоювання.



Темою першого семінару була взаємодія з працівниками ДАІ, законні підстави для зупинення автотранспортних засобів, обов’язки інспекторів перед водіями, процедура ідентифікації інспектора(чи дійсно він має повноваження вчиняти перевірку), а також використання працівниками ДАІ технічних засобів фіксації порушень.



- Мета семінару, не конфлікти між водіями та інспекторами, а підвищення професійного рівня інспекторів, тому що  водій який обізнаний у своїх правах, не дозволить вийти спілкуванню з інспектором за рамки правового поля, - говорять організатори. - Це тільки початок, після серії семінарів для автовласників, ми будемо навчати полтавців як захистити права споживача, що робити коли вимагають хабар, та інше. Зараз іде збір інформації про теми які найбільше цікавлять жителів міста і ми готові їх висвітлювати.

Наступний семінар на тему Оформлення ДТП буде проведений 2 листопада за адресою вул.Котляревського 2а. об 11.00. Довідки за телефоном -0956167645

Участь у семінарах безкоштовна.



- Цей проект став результатом багатомісячної праці, від ідеі безкоштовного навчання до участі у всеукраїнському конкурсі проектів. Ми пройшли відбір у центрі гуманітарних технологій АХАЛАР  і мали можливість доопрацювати ідею з відомими в Україні експертами. Наші ініціативи були помічені і ми запрошені до Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини для участі у круглому столі, ака відбудеться 28-29 жовтня у Києві, розповів Олександр Алієв, голова правління Громадської організації "Бюро контролю та сприяння діяльності правоохоронних органів України".





Читайте також про безкоштовну освіту після 30 років

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter