На Полтавщині хлопець під час сварки з батьком отримав опіки і помер

Новини
30 жовтня 2013 о 18:004686 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту altaynews.kzУ селі Попове Великобагачанського району після сварки з батьком, хлопець опинився у реанімації з 95 % опіків тіла.
Батько також обпікся, йому загрожує позбавлення волі до 15 років.

Конфлікт між сім’єю спричинило пізнє повернення хлопця від дівчини. Батьку це не сподобалось.

– Сталося це 26 жовтня, – повідомив Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області. – 20-річний хлопець прийшов додому близько півночі. Батьку це не сподобалось. Він почав виганяти сина. Казав іти туди, звідки провернувся. Погрожував спалити його речі. Аби доказати серйозність своїх намірів, чоловік дійсно заніс каністру з бензином до веранди хати і почав обливати речі сина. Син спокійно на це не міг дивитись. Між ними почалась штовханина. У результаті бензин потрапив і на сина, і на батька, і на одяг. У процесі їхньої боротьби бензин бризнув на котел, який працював на дровах, і відповідно – у полум’я. Врешті решт вогонь перекинувся і на сина, і на батька. У наслідок загорання батько вискочив на двір, почав там качатися по землі та кликати на допомогу. Загасивши вогонь на собі, кинувся допомагати сину. Йому на допомогу позбігались уже сусіди. Їм вдалося загасити вогонь. Пожежа на оселю не перекинулась, вигорів лише «тамбур».

До теми - На Полтавщині чоловік ледь не вбив жінку й тричі хотів вкоротити собі віку

Обгорілого хлопця до реанімації забрала карета швидкої допомоги. У нього, як виявилося, 95% опіків. У батька – 30%. Та вранці 29 жовтня хлопець пішов із життя.

– Міліцію про такі події повідомили лікарі, – зазначив Юрій Васильович. – Усі речові докази вилучені, назначено ряд експертиз.

Відкрито кримінальне впровадження за частиною 1 статті 115 ККУ (замах на вбивство). Батькові загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років. Проте знаходитися в слідчому ізоляторі він поки що не може, за висновком лікарів.  До речі, за інформацією правоохоронців, раніше цей чоловік уже відбував покарання за вбивство своєї дружини (матері загиблого хлопця). Після повернення з місць  позбавлення волі він жив разом з сином та своєю мамою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter