У Полтаві пройшов марш комуністів на честь річниці Жовтневої революції

Новини
Олег Дубина7 листопада 2013 о 16:011104 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Комуністичний мітинг у Полтаві (фото Олега Дубини)Комуністи зі стажем згадували старі часи та хотіли б повернути їх
Сьогодні, 7 листопада, комуністи в усьому світі відзначають одне зі своїх найголовніших свят - річницю Жовтневої революції, якій в цьому році виповнюється 96 років.

Незважаючи на сильний дощ, починаючи з 10-ї години ранку люди почали збиратися біля Монумента Слави. У більшості це були пенсіонери та колишні офіцери, однак було не мало і молоді.  Через півгодини колона рушила в напрямку пам'ятника Леніну.

- Ми раніше постійно святкували це свято, воно переходило від покоління до покоління, - розповідає Григорій Василенко, колишній льотчик . - Немає різниці чи незалежні ми зараз чи ні, але традиція святкування повинна продовжуватися й надалі. Молоді люди вже забули, а ось старше покоління пам'ятає все. Люди із задоволенням відзначають свято та йдуть на мітинг, аби побачити друзів та віддати шану старим часам.

Під час маршу учасники демонстрації вигукували комуністичні гасла. По дорозі їх зустріло з десяток свободівців, які намагалися перекричати колону з червоними прапорами своїми лозунгами, однак до неприємних ситуацій, на щастя, не дійшло.

Завершився марш мітингом та покладанням квітів до підніжжя пам'ятника Леніну.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter