Конкурс: постав запитання і виграй книгу від Капранових

Новини
Ніна Король12 листопада 2013 о 13:01993 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Конкурс: постав запитання і виграй книгу від Капранових
19 листопада уранці в редакцію «Кола» завітають відомі видавці і письменники брати Капранови.


Таку книгу зможете виграти і ви, якщо залишите цікаве запитання для Капранових Таку книгу зможете виграти і ви, якщо залишите цікаве запитання для Капранових

Вони розкажуть про свою нову книгу «Історія незалежності України» (мальована), як вона створювалась, хто допомагав, а також поспілкуються з журналістами і подарують оригінальне видання читачу газети і сайту.

Тож увага! Конкурс!

Читачі газети «Коло» та сайту  kolo.poltava.ua мають можливість виграти «Історію незалежності України» від братів Капранових з автографом!

Для цього варто надіслати запитання для Капранових, письменники самі оберуть того, чиє запитання виявиться найцікавішим та хто стане власником оригінальної книги.

Нагадаємо, навесні відомі близнюки уже приїздили до Полтави та зустрічались із читачами.

Видання буде цікавим як дітям, так і дорослим.

Запитання надсилайте на електронну адресу ninakarol77@mail.ru (з поміткою для Капранових) або залиште за телефоном редакції (0532) 613-245.

І стежте за публікаціями на сайті та в газеті. Віталій та Дмитро Капранови оберуть переможця, а «Коло» повідомить про це.

Найвідоміші талановиті близнюки України. Фото ridnamoda.com.uaНайвідоміші талановиті близнюки України. Фото ridnamoda.com.ua

До теми: Капранови розповіли, як послухали маму і  побрались із близнючками (інтерв’ю).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter