На Полтавщині в Хоролі стріляли з вогнепальної зброї поблизу дітей

Новини
13 листопада 2013 о 12:19879 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Стріляли з вогнепальної зброї. Фото ukr.obozrevatel.com У Хоролі раніше засуджений чоловік стріляв у землю неподалік місця, де гралися діти.



До чергової частини Хорольського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканців про те, що невідомий погрожує оточуючим металевим предметом схожим на пістолет. Про це повідомили в УМВС у Полтавській області.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Правоохоронці з’ясували, що біля одного з магазинів міста, раніше судимий місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп¢яніння, стріляв з пістолета у землю, навіть в місцях, де на той час гралися діти.

Правоохоронці затримали зловмисника та вилучили зброю.

Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296Кримінального кодексу України (хуліганство). Крім того, висновком Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС встановлено, що вказаний предмет дійсно є вогнепальною зброєю. Порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 ККУ(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). За скоєне чоловікові, який нині знаходиться на умовно-достроковому звільненні, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter