Акція від "Кола" для сільських бібліотек: зібрали майже 500 книг

Новини
Надія Труш15 листопада 2013 о 14:19777 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Акція від "Кола" для сільських бібліотек: зібрали майже 500 книг
Акція "Кола" по збору книг для сільських бібліотек Полтавщини отримала чудовий відгук серед читачів газети і сайту. Полтавці допомогли зібрати майже 500 книг.


Акція по збору книг триваєАкція по збору книг триває

Класику, сучасну літературу, дитячі та книги для творчості – це далеко не повний перелік книжок, якими поділилися небайдужі полтавці.

За три тижні акції вдалося зібрати 460 книг. Вони  уже запаковані і чекають на нових власників.

Джуді Піколт, Джек Лондон, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Міла Іванцова – список авторів літератури дуже довгий.

Ми дякуємо усім читачам, які долучилися до акції! Приємно, що книги полтавці приносять мало не щодня. Дехто навіть відмовляється називати себе, просто залишають пакунки із книжками.

Перша зібрана сотня книжок  відправиться у бібліотеку села Кованьківка Полтавського району.

Крім того, у редакцію телефонують із сільських бібліотек області, прохають подарувати книги в рамках акції "Кола" й для їх закладу.  Зокрема, до нас звернулася бібліотекар з села Гоголеве (Шишацький район). До слова, саме там знаходиться відомий далеко за межами України Національний музей-заповідник Миколи Гоголя.

Читайте ще

Полтавці розповіли, які книги читають

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter