Франція - Україна: про арбітрів та прогнози полтавців

Новини
Олег Дубина18 листопада 2013 о 10:151278 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Франція - Україна: про арбітрів та прогнози полтавців
За крок до чемпіонату світу (фото - www.sport-express.ua)У вівторок, 19 листопада, відбудеться матч-відповідь французько-українського протистояння.
У переддень вирішального матчу року ми звернулися до полтавців, аби вони поділилися своїми прогнозами стосовно майбутньої гри.

- Перший матч в Києві мені дуже сподобався, - говорить Длявер Нурідінов, футболіст "Полтави". - Наші грали дуже добре. З поміж українців я б виділив Зозулю, який багато корисної роботи зробив. Ротань виконав дуже великий об'єм роботи на полі, дуже старався. Безус здорово ввійшов в гру, дуже багато загострював попереду. Наші вийдуть на чемпіонат світу, якщо гратимуть так само, як і в першому матчі.

- Вражень від першої гри нашої збірної після фінального свистка було море, - говорить Володимир, працівник фірми по нерухомості. -  Зараз вони трішки вщухли. Дуже радий за цих гравців збірної України - вони пишуть історію: перша перемога над французами і перша перемога в стикових матчах. Саму гру дивився по телевізору, але багато друзів були присутні на НСК Олімпійський.

Опитування, яке ми проводимо в одній із соцмереж стосовно другого матчу збірних, триває. Але вже зараз зрозуміло, що полтавці вірять у свою збірну.

ОпитуванняОпитування

- Враження незабутні, це мабуть найкраща гра збірної, яку мені довелось бачити, - говорить Антон, студент. -  Шалений настрій, віддача, грамотна гра в обороні і в атаці. Наші не дали французам показати свою гру. Я впевнений, що наша збірна буде грати на чемпіонаті світу, але попереду ще важче випробування в Парижі.

Про арбітрів та стадіон

Матч, який пройде у вівторок, 19 листопада, на полі паризького стадіону Стад де Франс буде обслуговувати словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Асистентами головного арбітра на цьому матчі будуть Матей Жуніч і Боян Уль. Четвертий арбітр - Слава Вінчіч.

Дамір Скоміна (фото Олега Дубини)Дамір Скоміна (фото Олега Дубини)

Скоміна працював на трьох матчах за участю нашої національної команди. В офіційних зустрічах були переможені Англія (1:0)  та Фарери (2:0), а в товариській грі з Нідерландами була зафіксована нічия (1:1).

Окрім цього Дамір Скоміна відомий українським вболівальникам тим, що обслуговував матчі Євро 2012, яке проходило минулого року в Польщі та Україні.

80-тисячний Стад де Франс був відкритий до домашнього для французів чемпіонату світу в 1998 році, і саме на ньому збірна Франції вперше стала чемпіоном світу.

Стад де Франс (фото stadiumvibe.com)Стад де Франс (фото stadiumvibe.com)

Збірна України тричі грала на Стад де Франс. На рахунку нашої збірної одна нічия (0:0 у відбірковому матчі на Євро-2000) та 2 поразки (0:1 в товариському матчі в червні 2004 року і 0:2 у відбірковому матчі на Євро-2008).

Ціна футболу


Футбольною Асоціацією Франції встановлена вартість квитка в сектор для українських вболівальників у розмірі 20 (250 грн) та 120 євро (1350 грн).

До теми - Історична перемога українців: футболіст з Полтавщини відіграв 15 хвилин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter