Я-Репортер. Полтавці скаржаться на літаючі палаючі ліхтарики, які засмітили місто (фото та відео)

Народні новини
Валентина Зайченко18 листопада 2013 о 16:322291 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Я-Репортер. Полтавці скаржаться на літаючі палаючі ліхтарики, які засмітили місто (фото та відео)
Сміття "прикрасило" навіть символ Полтави 17 листопада у Полтаві відбувся черговий масовий запуск ліхтариків.

Таке дійство у Полтаві не вперше. Але після нього у місті лишається купа сміття - ліхтарики падають на дахи, зачіпаються на деревах, просто падають долі. Полтавці скаржаться не тільки на те, що це не гарно, а ще й небезпечно. Адже від вогню загорається листя в парках. Тим більше вогняні "сюрпризи" приземляються на дахи будинків.

– На газонах залишається купа пластикових прозорих упаковок від ліхтариків. Крім цього вони розкидані по всьому центру міста. Вранці неможливо дивитися на Корпусний парк, – розповіла обурена полтавка Олена.

– Хотіла також з дитиною запустити ліхтарики, але коли побачила їх висячими на деревах – передумала. Крім того, в інтернеті їх продають по 4-5 гривень. А у парку – по 15-20. А раніше взагалі були по 40-50, – розповіла молода мама Тетяна.

Крім того, полтавці говорять, що намагалися в групі в соціальній мережі поговорити щодо сміття після запуску ліхтариків. Але, за їх словами, їх "забанили", а коментарі стерли.

Як виглядає Полтава після запуску ліхтариків, пропонуємо подивитися на фото та відео полтавця, який побажав залишитися анонімом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter