У Кременчуці будівельники можуть сісти за грати через завищення цін робіт

Новини
Олег Дубина26 листопада 2013 о 15:171003 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - budportal.lutsk.uaПрацівники одного з підприємств Кременчука привласнили 155 тисяч гривень.
Нещодавно стало відомо, що в Кременчуці виявлено факт шахрайства, пов'язане з будівництвом. Як розповіли в головному управлінні Міндоходів у Полтавській області, будівельники одного з місцевих підприємств завищили вартість виконаних ремонтів ряду лікувальних закладів, загальноосвітніх шкіл та дитячих садочків.

- Виявлено факт незаконного заволодіння службовими особами приватного підприємства Кременчука великої суми грошей, - розповідає Володимир Задорожний, начальник ГУ Міндоходів у Полтавській області. - Сума становить більше 150-ти тисяч гривень. Це підприємство здобуло перемогу під час проведення тендерних процедур, оголошених з метою проведення ремонту, а потім  безпідставно завищило вартість виконаних ремонтно-будівельних робіт, що призвело до їх незаконної оплати розпорядником бюджетних коштів.

До теми - Будівельники оновили полтавський ЦУМ. Фотофакт

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах), за що правопорушники можуть бути покарані  позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter