У Полтаві продовжують жорстоко вбивати тварин (фото)

Новини
5 грудня 2013 о 15:382030 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві продовжують жорстоко вбивати тварин (фото)
Зоозахисники запевняють, що у Полтаві продовжуються масові вбивства тварин.
Від людської жорстокості страждають не лише вуличні чотирилапі, а й ті, що мають господарів. До того ж, стається все на передодні Дня захисту тварин, що відзначають 10 грудня.

У Полтаві продовжують жорстоко вбивати тварин. Фото надані "Юним європейцем"У Полтаві продовжують жорстоко вбивати тварин. Фото надані "Юним європейцем"

– До нас кілька днів поспіль йдуть дзвінки з усіх районів Полтави (Половки, Балакіна, Південний вокзал, Горбанівка, Монастирська, Боженка…), з проханнями відреагувати на масові вбивства вуличних тварин, в тому числі простерилізованих і тих, які мають господарів. Люди просто шоковані, що Полтава вся у крові. Над собаками знущаються і вбивають серед білого дня  на очах у людей і дітей, – повідомила Полтавська благодійна організація «Центр захисту живої природи «Юний європеєць».

Захисники надіслали нам фото, на якому видно, що з собаки зняли шкіру. Проте редакція "Кола" вирішила їх не публікувати з етичних міркувань, аби не травмувати психіку читачів. Довідково: Стаття 299 ККУ «Жорстоке поводження з тваринами» 1.Знущання над тваринами, що відносяться дохребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів , а також нацьковування зазначених тварин одна на одну , вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів , караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуванихподатком мінімумів доходів громадян або арештом настрок до шести місяців. 2. Ті ж дії, вчинені у присутності малолітнього, караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженнямволі на строк до двох років. До речі, у Полтаві для тварин роблять і добрі вчинки - школярі збирали харчі для тварин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter