На Євромайдані у Полтаві обіцяють стояти до останнього (фото)

Новини
Ольга Матвієнко6 грудня 2013 о 10:421620 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Євромайдані у Полтаві обіцяють стояти до останнього (фото)
Євромайдан у ПолтавіЄвромайдан у Полтаві продовжує вирувати щовечора біля Полтавської облдержадміністрації. Намет, який встановили активісти, стоїть і досі.


– Ми хочемо показати, що ми є у перерві між мітингами. Щоб усі знали, що ми підтримуємо людей у Києві і наша позиція незмінна. Хлопці чергують по кілька годин. Ввечері сюди приходять погрітися люди, бо на вулиці дуже холодно. Жодних проблем із міліцією в нас не було, – розповіла Лідія. Вона у наметі готувала плов.

Тим часом на вулиці розповідають про останні події у Києві. Людей поменшало у порівнянні з іншими днями, але запал залишився. Найактивніші мітингувальники біля дороги: прапори України та Євросоюзу майорять над дорогою, плакати красномовно закликають водіїв приєднатися до Євромайдану.

– Чула багато, що Майдан зараз дискредитують. Кажуть, що молодь у Києві – це і наркомани, і злочинці. Але це ж не правда! Мій онук на Майдані, а він звичайний хлопець, програміст. Сама до столиці поїхати не можу, бо здоров’я немає. А от у Полтаві виходжу, бо не хочу, аби над нами так знущалися, знущалися над моїми дітьми, – розповіла пенсіонерка Лідія Степанівна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter