Народні новини. Після нічного штурму столичного Євромайдану в Лубнах провели акцію з «пролиттям крові»

Народні новини
11 грудня 2013 о 13:441465 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Народні новини. Після нічного штурму столичного Євромайдану в Лубнах провели акцію з «пролиттям крові»
Сьогодні, 11 грудня, зранку в Лубнах Полтавської області провели міні акцію.

Після нічного штурму столичного Євромайдану в Лубнах провели акцію з «пролиттям крові»Після нічного штурму столичного Євромайдану в Лубнах провели акцію з «пролиттям крові»

Активісти міста на базарній площі, де в такий час досить людно, «пролили кров» та розкидали листівки. Кров була не людська, але на Майдані уже проливається справжня і від цього стає дуже боляче і гірко. Обурення у жителів Лубен викликали нічні події 11 грудня та дії силовиків на Майдані Незалежності – знову є постраждалі.

– Люди, не мовчіть про те, що відбувається. Розмовляйте один з одним, з друзями та знайомими. Називайте речі своїми іменами. Тільки спілкуючись і закликаючи до протестних дій - разом ми зможемо перемогти у цій битві за краще життя та гідне майбутнє. Весь світ спостерігає за подіями в Україні та підтримує Майдан, – закликали активісти.

Акцію організували громадскько-політичний діяч Сергій Корнієнко, активіст Анатолій Куценко та присутні на площі люди.

Акція невелика, але – це крик душі. Досить! Досить проливати кров на мирному Майдані! Ми маємо право на свободу.

Лілія, жителька Лубен

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter