Нові Санжари Полтавської області обрали «Найдосконалішим містом країни-2013»

Новини
23 грудня 2013 о 14:571234 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нові Санжари Полтавської області обрали «Найдосконалішим містом країни-2013»
Сьогодні, 23 грудня, радіостанція Ретро FM підвела підсумки проекту - "Найдосконаліше місто країни-2013 ", в ході якого слухачі вибрали найкраще і комфортне для проживання місто України.
Перемогли Нові Санжари, що на Полтавщині.

Нові Санжари Полтавської області обрали «Найдосконалішим містом країни-2013». Фото зі сайту retro.uaНові Санжари Полтавської області обрали «Найдосконалішим містом країни-2013». Фото зі сайту retro.ua


– Боротьба за почесне звання велася 5 місяців, – повідомляють на сайт retro.ua. – Протягом цього часу українці ділилися цікавими історіями про села, селища та міста, гідних списку номінантів, і приводили переконливі аргументи, відстоюючи для них місце в ТОП-50. А потім і в десятці найкращих.

Нагадаємо, голосування за «Найдосконаліше місто країни 2013» проходило на сайті радіостанції.

– Переможець виявився несподіваним для всіх. Нагородою Нові Санжари зобов'язані своїм жителям, які проявили таку активність у голосуванні, що вивели населений пункт в лідери, залишивши позаду і обласні центри, і столицю, – зауважив Олександр Рассказов, програмний директор Ретро FM

Слухачі, які голосували за Нові Санжари, рекомендували його як прекрасне місце для відпочинку на березі річки Ворскла, з красивою природою, чистим повітрям, гостинними жителями.

Селищному голові Нових Санжар передадуть диплом від Ретро FM і партнера проекту - Коньяку Таврія.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter