Полтавські депутати висловилися про графіті на стінах офісу ПР

Новини
Ольга Матвієнко25 грудня 2013 о 15:141272 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські депутати висловилися про графіті на стінах офісу ПР
Депутати Полтавської обласної ради висловили своє ставлення до того, що офіс обласної приймальні партії Регіонів обмалювали графіті.
Полтавські депутати висловилися про графіті на стінах офісу ПР

– Обписали це офіс партії чи не партії, ми ходимо містом і бачимо, де в нас обмальовані будинки, пам’ятники. І це, перш за все, свідчить про некультуру. Якщо в когось є якісь питання, в режимі диспуту можна довести свою думку. А при чому тут будівля? Це люди безкультурні, дуже низького рівня, я не кажу, що розумового розвитку, але вони не заслуговують на велику повагу і того, аби витрачали час на обговорення їхніх вчинків, – зазначив Володимир Оніщенко,  представник фракції Партії Регіонів в облраді, заступник голови обласної організації Партії Регіонів.

Подібну думку висловив і голова обласної організації партії Валерій Пархоменко:

– Взагалі письмо на заборах - це не коректно. По-друге, потрібно цінувати людський труд. Обписати будинок – це варварство та неповага до тих, хто доглядає за будівлею. Якщо ж є якісь заперечення щодо роботи політичної сили, то двері офісу завжди відкриті – заходимо і спілкуємося. Я готовий до діалогу з усіма і на будь-які теми.

Не згодні з такими методами боротьби і в опозиції.

– Те, що обписують партійні офіси – я категорично проти. Це не є ознакою високої культури і це не метод політичної боротьби. Проте, можливо, є такі партії, які такі методи застосовують. Партія УДАР на це б ніколи не пішла. Партія Регіонів – наші політичні опоненти, програми та діяльність яких ми не сприймаємо, але таких методів протесту ми не припускаємо, а діємо відкрито, – зазначив депутат від фракції УДАР Петро Ворона.

Нагадаємо, що зараз правоохоронці розшукують зловмисників, які розмалювали офіс Регіонів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter