ДТП у Чутівському районі: перекинулась вантажівка(фото)

Ситуація
26 грудня 2013 о 10:091123 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП у Чутівському районі: перекинулась вантажівка(фото)
Учора, 25 грудня, о 6.20  на 384 км автодороги «Київ-Харків»  зіштовхнулись вантажівка та легковик.
Не розминулись «Форд-Мондео», яким керував 57-річний чоловік, та «Авіа-31», яким керував 53-річний водій. ДТП у Чутівському районі: від зіткнення один із легковиків перекинувся (фото). Фото poltava.mns.gov.uaДТП у Чутівському районі: від зіткнення один із легковиків перекинувся (фото). Фото poltava.mns.gov.ua – Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль «Авіа-31» перекинувся на проїжджу частину, в результаті чого витекли паливно-мастильні матеріали. Рятувальників про надзвичайну подію повідомив водій автомобіля «Авіа-31». Отримавши сигнал, бійці чергового відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою. Прибувши на місце події, рятувальники провели роботи по змиттю палива з проїзної частини, відтягнули з проїзної частини автомобілі, - повідомили в УДСНС у Полтавській області.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Форд-Мондео» отримав  закриту черепно-мозкову травму, рвану рану  лівого передпліччя і доставлений до Чутівської центральної районної лікарні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter