На Полтавщині чоловік встиг викрасти одразу два автомобіля

Новини
17 січня 2014 о 13:42853 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік встиг викрасти одразу  два автомобіля
У Комсомольську нетверезий 44-річний раніше судимий чоловік фактично одночасно викрав з приватних дворів два авто «Fiat» та «ВАЗ 2102.
На Полтавщині чоловік встиг викрасти одразу  два автомобіляДо такого вчинку, як розповів зловмисник міліції, його спонукала сімейна сварка.

– До чергової частини Комсомольського міськвідділу міліції із заявою звернулись 28-річний та 60-річний мешканці міста, які повідомили, що з подвір’я їхніх будинків невідомі викрали автомобілі «Fiat» та «ВАЗ 2102». Сума збитку при цьому становила близько 10000 гривень та майже 64000 гривень, – повідомляють на сайті УМВС у Полтавській області.

Працівники сектору карного розшуку та співробітники ДАІ Комсомольського міськвідділу міліції встановили, що до скоєного причетний 44-річний раніше судимий чоловік.

З пояснень зловмисника правоохоронці дізнались, що в той день чоловік посварився зі своєю дружиною та вирішив випити алкоголю. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, останній вирішив терміново поїхати до своєї сестри у село Солошино. Проходячи біля одного з жилих будинків, сп’янілий чоловік  помітив автомобіль «ВАЗ», який виявився відчиненим. Але виїхати з подвір’я останньому так і не вдалося, адже в машині забракло пального. Чоловік покинув автомобіль і пішов до іншого подвір’я, де помітив автомобіль марки «Fiat» з ключами в замку запалення. Розбивши пасажирське скло, йому вдалося виїхати з двору та попрямувати до села Григоро-Бригадирівки. Знову через брак пального зловмиснику довелось покинути авто у центрі села. А до Солошино Кобеляцького району чоловік доїхав вже попуткою. Там його і затримали працівники міліції.

Після затримання зловмисник надав міліціонерам Комсомольська свідчення та зізнався у скоєному. Комсомольським міським судом до правопорушника обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання штраф або або позбавлення волі на строк від 3-х до 5-ти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter