Кияни всю ніч підвозили бажаючих на власних авто на Майдан, серед них журналіста "Кола"

Новини
Валентина Зайченко20 січня 2014 о 12:571448 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кияни всю ніч підвозили бажаючих на власних авто на Майдан, серед них журналіста "Кола"
З 4 ранку 20 січня на місці подій у Києві знаходиться журналіст "Кола" Костянтин Корягін.


Добратися о такій годині міським транспортом неможливо, оскільки метро починає працювати о 6 ранку. Тому у соцмережі Facebook створили групу для волонтерів, які цілу ніч возили усіх охочих до центра Києва. Нагадаємо, з другої половини дня 19-го січня у Києві відбуваються штурм барикад та сутички мітингувальників з силовиками.

Журналіст "Кола" прибув до столиці о 3.30 ранку і щоб доїхати до центру міста, також залишив свої координати в групі. Через деякий час з невідомого номеру йому прийшло повідомлення  з номером телефону.

– Я зателефонував за номером, чоловік запитав, о котрій я прибуваю на вокзал, приїхав і забрав мене на своїй іномарці. Відвіз, розповів про ситуацію, яка була на той момент. І потім поїхав далі возити інших людей. Я у нього був уже також не перший "клієнт", – розповів Костянтин Корягін.

З розмови Костянтин Корягін зрозумів, що його "рятівник" також колись працював журналістом та має у цій сфері багато друзів.

О четвертій ранку Костянтин Корягін вже був готовий до роботи на Євромайдані О четвертій ранку Костянтин Корягін вже був готовий до роботи на Євромайдані

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter