Ворскла в Туреччині: футбольна нічия з казахами та турнір з тенісболу

Новини
Олег Дубина20 січня 2014 о 09:52762 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ворскла в Туреччині: футбольна нічия з казахами та турнір з тенісболу
Футболісти полтавської "Ворскли" в Туреччині розписали нічию з казахами.
Ворскла в Туреччині: футбольна нічия з казахами та турнір з тенісболуВ турецькому місті Сіде футболісти полтавської "Ворскли" продовжують свою підготовку до другої частини чемпіонату. Останні дні були насичені подіями в житті "зелено-білих".

Як повідомила прес-служба клубу, 17 січня команда провела спаринг з казахським "Ордабаси" - середняком місцевого чемпіонату. У підсумку гра закінчилася без гольовою нічиєю 0:0.

Полтавці провели гру в такому складі:

«Ворскла» (1т): Казаков, гравець на перегляді, Курилов, Ткачук, Сапай, легіонер на перегляді, Чеснаков, Маркоскі, Кривошеєнко, Бараннік, Янузі.

«Ворскла» (2т): Сидоренко, легіонер на перегляді, Даллку, Логінов, Пердута, Громов, Дедечко, Скляр, гравець на перегляді, Міщенко, Яховіч.

Вчорашній день, 19 січня, у зв'язку зі святом Водохрещі тренерським штабом був оголошений наполовину вихідним. Сформувавши вісім команд по три людини в кожній, футболісти провели експрес-турнір з тенісболу.

Слід зазначити, що до команди прибув колишній воротар київського "Динамо" Станістав Богуш, про можливий перехід якого ми раніше вже повідомляли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter