Подвійне вбивство у Полтаві: убив рідних, поранив матір і хотів втопитися

Новини
Надія Труш21 січня 2014 о 13:331302 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Подвійне вбивство у Полтаві: убив рідних, поранив матір і хотів втопитися
У Полтаві розкрили подвійне вбивство. Син убив батька і бабусю, поранив матір і все лише аби позбутися хвилювання рідних.


фото ua.korrespondent.netфото ua.korrespondent.net

Зрозумівши, що накоїв, чоловік побіг до річки Ворскла, щоб втопитися, за словами Юрія Сулаєва, речника УМВС в Полтавської області.

– При затриманні 26-річний чоловік пояснив, що наважився на такий вчинок, бо йому набридло постійне хвилювання рідних за його долю, – пояснює Юрій Сулаєв. – Мовляв, вони дуже хвилювалися за його життя. Після того, як вчинив вбивство, пішов на річку, кинувся в ополонку. При собі затриманий, що працював на одному із підприємство міста, мав тоді мобільний телефон, і, перш ніж стрибнути до річки, покинув його на березі. В цей час на телефон зателефонували. Перехожий  підняв слухавку і повідомив, що власник на його очах викинув апарат мобільного зв’язку та стрибнув у ополонку. На місце негайно виїхала оперативна група. Підозрюваного витягли з води, й, коли той прийшов до тями, зізнався, що убив рідних.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter