У день смерті Людмила Мішіна раділа примиренню з чоловіком: із судового засідання

Новини
Ольга Матвієнко24 січня 2014 о 16:211976 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У день смерті Людмила Мішіна раділа примиренню з чоловіком: із судового засідання
Під час судового засідання у Полтавському районному суді свідки розповіли про стосунки у родині Мішіних та про перебіг останнього дня вбитої чоловіком Людмили.
У день смерті Людмила Мішіна раділа примиренню з чоловіком: із судового засідання

У день смерті 5 листопада, за словами колег Людмили Мішіної, жінка прийшла на роботу пригніченою.

– 4 листопада, напередодні, Мішіни святкували річницю весілля. Люда прийшла на роботу наступного дня пригніченою, не такою, якою повинна бути жінка після свята. Розповіла мені, що Сергій на вихідних нібито поїхав у відрядження і його не було, а у день річниці пізно прийшов додому. Тоді вони посварилися, – розповіла Ніна Лубенська, яка разом з Людою працювала в Укртелекомі. – Перед обідньою перервою Люді хтось подзвонив, вона взяла слухавку і, як завжди, вийшла з кабінету. У нас тонкі стіни, тож було чути, що вона з кимось грайливо розмовляє. У цей час я вийшла в коридор і почула кінець розмови: "Так, любий, я скоро буду в тебе". Вона говорила це дуже піднесено. Нікого, крім чоловіка вона так не називала. У кабінеті я в неї запитала, чи це дзвонив її чоловік. Вона відповіла: "Так, життя налагоджується". Настрій після цієї телефонної розмови у неї кардинально змінився і вона стала веселіша.

Людмила Мішіна вирішувала побутові проблеми та виховувала дитину сама

Сусідка родини Мішіних Олена Аверкеєва під час свідчення розповіла, що Людмила завжди була радісною, працьовитою і дуже кохала чоловіка:

– Колись влітку зустріла її та доньку о 7-й годині. Люда розповіла, що вона вже встигла наготувати їсти і компот Сергієві зварити. А за ягодами для компоту вона на велосипеді поїхала у садок на Розсошенцях. Сергій дуже любив компот і вона усе для нього робила. Була гарною господинею, завжди дуже багато готувала: і пиріжки, і вареники, і м’ясо. Дуже багато робила і по господарству, і донькою займалася тільки вона. Ремонтом у квартирі Люда переймалася, знала, як і сантехніка викликати, і електрика. Постійно у дворі з донькою гуляла, а от Сергія ми жодного разу не бачили з дитиною.

Про те, що Сергій Мішін мало переймався домашніми турботами розповіли обидві жінки, які давали свідчення зі сторони потерпілої.

– Ремонт на Люді, лікування доньки на Люді. Усе вона вдома робила, а чоловіка підносила до небес. Жили вони в різних кімнатах. Сергій – у великій кімнаті, а Люда з донькою – на кухні. Так було через те, що Сергій до пізньої години дивився телевізор, а Люда вставала рано, дитині у садочок, школу. Крім того, донечка у них хвора на бронхіальну астму, а Мішін курив у кімнаті, – розповіла Ніна Лубенська.

При цьому Людмила рідко жалілася на чоловіка. на думку близьких подруг, вона багато не помічала із того, що робив або не робив чоловік, бо дуже його кохала. Адвокат підсудного задав запитання, чи не було ознак того, що кохання Людмили було фанатичним.

Сергій Мішін злякався жінки, яка займалася спортом – шахами і настільним тенісом

На двох попередніх засіданнях суду підсудний та його адвокат притримуються версії про самозахист. Свідки, яких допитали сьогодні, підтвердили, що Людмила любила спорт: багато їздила на велосипеді, а також грала у шахи та настільний теніс. Навіть брала участь у коропоративних змаганнях на роботі.

Цікавий факт про підсудного розповіла сусідка Мішіних Олена Аверкеєва:

– Я була на балконі, коли Сергій вийшов із будинку і став прогрівати автомобіль, кудись збирався їхати. Голосно увімкнув музику і коли виїхав трохи, то придавив кошеня, яке грілося під машиною. Тваринка дуже кричала, я питала, що ж, він робить, придавив кошеня. Він музику прикрутив, від’їхав, вийшов із машини, подивився, але навіть не відніс його у сторону, а просто сів і поїхав, залишивши придавлену тваринку.

Люду ж свідки  схарактеризували так: ніколи не проявляла агресію та не вживала нецензурної лексики.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter