"Королевою Полтавщини 2014" стала 18-річна полтавка Вероніка Марчук

Новини
Дар 039 я Розумняк26 січня 2014 о 14:424681 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Королевою Полтавщини 2014" стала 18-річна полтавка Вероніка Марчук
Переможиця обласного конкурсу краси, що пройшов у fashion-club "Podium", буде боротися за звання "Королеви України 2014".
Вероніка Марчук - 18-річна полтавка, студентка Полтавського кооперативного технікуму. Дівчина навчається на товарознавця у митній справі. В серйозних конкурсах краси бере участь уперше. На перемогу Ніка не розраховувала: - Я йшла на конкурс отримати досвід та навчитися усьому. Для мене перемога була неочікуваною. Ніка серед дівчат-фіналісток (друга зліва). Фото Голінченко К. Ніка серед дівчат-фіналісток (друга зліва). Фото Голінченко К. Вероніка представляла на конкурсі модельну агенцію "Марго".  Дівчина пройшла три відбіркових етапи та виборола перемогу на гала-концерті вже серед 13 учасниць із Полтави та Кременчука. Крім фотосесій та показів мод Ніка професійно співає та є кандидатом у майстри спорту по волейболу. 18-річна модель не сподівалася на перемогу. Фото Голінченко К. 18-річна модель не сподівалася на перемогу. Фото Голінченко К. В модельний бізнес майбутній товарознавець прийшла через бажання самореалізуватися та стати впевненою у собі жінкою. Планує займатися цим абсолютно професійно та працювати закордоном. Подробиці конкурсу читайте тут. Ніка - професійна співачка та волейболістка. Фото Голінченко К.Ніка - професійна співачка та волейболістка. Фото Голінченко К.

Вероніка представлятиме Полтаву на всеукраїнському конкурсі. Фото Голінченко К.Вероніка представлятиме Полтаву на всеукраїнському конкурсі. Фото Голінченко К.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter