У Полтаві мітингувальники дали директору держтелерадіокомпанії день на вихід з Партії регіонів

Новини
Валентина Зайченко26 січня 2014 о 14:451929 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві мітингувальники дали директору держтелерадіокомпанії день на вихід з Партії регіонів
Сьогодні 26 січня численний натовп мітингувальників пікетував ОДТРК "Лтава".
У Полтаві мітингувальники дали директору держтелерадіокомпанії день на вихід з Партії регіонівГоловні вимоги: щоб показували по телебаченню вчорашні переговори опозиції та очільника області. Також люди вимагали від Миколи Ляпаненка, щоб той вийшов за Партії регіонів.

Спочатку сотні полтавців пішли до офісу "Лтави" по вулиці Раїси Кириченко. Але там до них ніхто не вийшов. Далі вони рушили до офісу на Фрунзе. Там вони таки дочекалися Миколи Ляпаненка, який вийшов і запросив 10 представників, щоб ті пересвідчилися, що переговори транслюють по телебаченню. Ті, вийшовши, підтвердили мітингувальникам, що інформація про переговори до людей надходить. Щодо свого виходу з Партії регіонів, Микола Ляпаненко сказав, що завтра, 27 січня, у його матері День народження. Їй виповниться 91 рік. І він порадиться з нею щодо виходу з партії.

Також сьогодні протести планують і біля будинку мера.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter