На «Королеві Полтавщини 2014» учасниці дефілювали в одязі від відомої дизайнерки Анни Коломієць (Anna K)

Новини
Дар 039 я Розумняк27 січня 2014 о 19:183155 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На «Королеві Полтавщини 2014» учасниці дефілювали в одязі від відомої дизайнерки Анни Коломієць (Anna K)
У Полтаві відбувся гала-концерт обласного конкурсу краси «Королева Полтавщини 2014».
Вечір краси й талантів відкрили ведучі Дмитро Коляденко та співачка Анастасія Букіна. Вони ж дарували глядачам свою творчість в перервах між конкурсними виходами учасниць. Сам конкурс пройшов за традиційним сценарієм: декілька дефіле, знайомство з дівчатами, шоу-програма та нагородження. Дмитро Коляденко та Анастасія Букіна  (фото: К. Голінченко)Дмитро Коляденко та Анастасія Букіна (фото: К. Голінченко) Загалом, конкурсні відбори проходили в три етапи. До гала-концерту дійшли 13 учасниць з Полтави та Кременчука. Наймолодшій з них – 15 років, найстаршій – 25. Під час конкурсу глядачі змогли насолодитися дефіле дівчат у коктейльних та вечірніх сукнях, білизні та дизайнерському одязі від Анни Коломієць. Показ в стилі "Victoria Secret" (фото К. Голінченко)Показ в стилі "Victoria Secret" (фото К. Голінченко)

Учасниці в дизайнерському одязі від бренду Anna K та фотограф Сергій Дроботенко (фото К. Голінченко) Учасниці в дизайнерському одязі від бренду Anna K та фотограф Сергій Дроботенко (фото К. Голінченко) Аби у журі була можливість оцінити учасниць не тільки за красою, кожній моделі було поставлене питання від ведучих, на кшталт «Скільки буде 6*9?» чи «Три речі, які ти носиш у сумочці?», «Що для тебе щастя?» чи «Як часто потрібно ходити до стоматолога?». Такі питання викликали у дівчат посмішки, а інколи – розгубленість. Учасниця Юлія Шмиголь навіть отримала шанс заспівати «Червону руту», що належним чином оцінили глядачі. (фото К. Голінченко)(фото К. Голінченко) До речі, судило майбутніх «королев» авторитетне журі - Юлія Рудь, засновниця Fashion Club PODIUM та головний редактор журналу "Яркий день", директор каналу «ІРТ» Ігор Кужик, Наталія Козакова, представник оргкомітету національного конкурсу краси «Королева України», фотограф Сергій Дроботенко, підприємець та директор караоке-бару «Balkon» Сергій Шахов, Ольга Леонова, модель та директор модельного агентства МАQeen, молода українська дизайнерка Анна Коломієць (бренд Anna K). Судді уважно спостерігають за дефіле. Анна Коломієць та Сергій Дроботенко (фото К. Голінченко)Судді уважно спостерігають за дефіле. Анна Коломієць та Сергій Дроботенко (фото К. Голінченко) У кінці конкурсу кожну з дівчат нагородили титулом ( «Королева» моди, фото, фітнесу, ТБ,краси, туризму тощо), крім цього п’ятірка учасниць вийшли до фіналу. Журі місця розділили так: Третьою Віце-Королевою стала Поліна Воропаєва, Другою Віце-Королевою – Анастасія Самойленко, Першою – Анна Пуденко. Приз глядацьких симпатій здобула Юлія Шмиголь. Перемогу та путівку на престижний конкурс «Королева України 2014» отримала Вероніка Марчук. Етапи конкурсу будуть проходити три місяці в Греції та Іспанії. Вероніка Марчук, Королева Полтавщини 2014 (фото К. Глінченко)Вероніка Марчук, Королева Полтавщини 2014 (фото К. Глінченко) Поліна Воропаєва, Третя Віце-Королева (фото К. Глінченко)Поліна Воропаєва, Третя Віце-Королева (фото К. Глінченко) Анастасія Самойленко, Друга Віце-Королева (фото К. Глінченко)Анастасія Самойленко, Друга Віце-Королева (фото К. Глінченко) Анна Пуденко, Перша Віце-Королева (фото К. Глінченко)Анна Пуденко, Перша Віце-Королева (фото К. Глінченко) Юлія Шмиголь, Королева глядацьких симпатій  (фото К. Глінченко)Юлія Шмиголь, Королева глядацьких симпатій  (фото К. Глінченко) Цікаво, що на офіційному сайті національного конкурсу (queenukraine.com.ua) вже є повідомлення про те, що перші програми теле-конкурсу "Королева України 2014" зніматимуться у березні в іспанських містах Бенідорм і Аліканте (узбережжя Costa Blanca) при підтримки мерії міст, Міністерства туризму і посольства Іспанії в Україні. Приймаючий готель – чотирьох зірковий GRAN HOTEL BALI. Він є найвищим готелем у Європі – 52 поверхи (186 метри).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter