У Полтаві на недільному віче говорили про можливу мобілізацію у вівторок

ТОП ТЕМА
2 лютого 2014 о 15:241907 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на недільному віче говорили про можливу мобілізацію у вівторок
Сьогодні, 2 лютого, у Полтавській обласній раді провели чергове недільне Народне віче .
Під час зустрічі з народом громадські активісти говорили про можливу загальну мобілізацію у вівторок. Це стало однією з відповідей на питання людей про подальші плани.

У Полтаві на народному віче говорили про можливу мобілізацію у вівторокУ Полтаві на народному віче говорили про можливу мобілізацію у вівторок

Зокрема, нардеп Тарас Кутовий, зауважив, що усі подальші дії залежатимуть від результатів сесії Верховної Ради, що відбудеться у вівторок, 4 лютого. Адже депутати голосуватимуть за повернення Конституції 2004 року.

– Думаю, до цього дня ми знатимемо як діяти далі. Все залежатиме від того, чи почує нас влада. Може бути так, що у вівторок доведеться іти на барикади і знову ці барикади загорять. Або ж буде якась конструктивна позиція від влади, і всього цього (повернення до барикад,  – автор) вдасться уникнути, – повідомив Тарас Кутовий.

Активісти і громадські діячі закликали полтавці приводити з собою вже по 10 друзів та знайомих. Адже у вівторок можлива загальна мобілізація через результати голосування у Верховній Раді Україні.

Більше подробиць про недільне віче у Полтаві читайте на сайті «Коло» незабаром.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter