Олімпійські ігри в Сочі: українець Сергій Бубка брав участь у естафеті олімпійського вогню

Спорт
Олег Дубина5 лютого 2014 о 15:391050 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олімпійські ігри в Сочі: українець Сергій Бубка брав участь у естафеті олімпійського вогню
Сергій Бубка долучився до естафети олімпійського вогню.
Олімпійські ігри в Сочі: українець Сергій Бубка брав участь у естафеті олімпійського вогнюЛегендарний стрибун з жердиною Сергій Бубка взяв участь у завершальному етапі естафети олімпійського вогню містами Росії, на території якої через два дні розпочнуться зимові Олімпійські ігри.

Як повідомили в НОК України, для легендарного спортсмена, Олімпійського чемпіона-1988, 35-разового рекордсмена та 6-разового чемпіона світу етап естафети олімпійського вогню в Сочі став вже десятим.

Вперше спортсмен брав участь в естафеті олімпійського вогню ще напередодні Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї.

Пронести олімпійський факел Сергію Бубці видалось і в Києві – саме тут 5 липня 2004 року напередодні Олімпійських ігор в Афінах відбувся етап міжнародної естафети Олімпійського вогню, який був визнаний МОК одним з найкращих у світі, як за рівнем організації, так і за кількістю людей, що приєдналися до нього.

- Я гордий від того, що вже вдесяте виконав цю почесну місію, - розповів колишній спортсмен журналістам. -  Для мене це особливе відчуття, адже мені пощастило бути факелоносцем і в ролі спортсмена, і нині, в ролі спортивного менеджера. Все своє життя я присвятив спорту і сьогоднішня мить, коли тримаєш в руках олімпійський символ, є неповторною. Після участі в естафеті завжди зберігаю олімпійські факели в сімейному музеї. Вважаю це унікальним символом та цінністю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter