Суд над Євромайданівцями перенесли, бо не всім прийшли повістки

ТОП ТЕМА
Ольга Матвієнко5 лютого 2014 о 16:10973 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суд над Євромайданівцями перенесли, бо не всім прийшли повістки
У Київському районному суді міста Полтави відбулося перше засідання у справі Євромайдану в Полтаві. Прокуратура області позивається до трьох політичних партій та двох активістів Євромайдану.
Перед засіданням. Фото надані прес-службою обласної організації ВО Свобода

Причина цивільного позову – усунення перешкоджання в користуванні комунальним майном, тобто вимога звільнити приміщення Полтавської обласної ради.

Засідання розпочалося, проте до розгляду справи по суті так і не дійшло. Причина цьому – неявка до зали засідань кількох відповідачів – депутата обласної ради Петра Ворони та представника партій "Батьківщина", "УДАР" та ВО "Свобода". Один із відповідачів у справі, голова обласного осередку ВО "Свобода" Роман Чабановський, до зали прийшов, але при цьому повістки не отримав.

– У повістці, як вказала суддя, вказана моя адреса, де я постійно проживаю і не розумію, як вона могла повернутися до суду і не дійти до мене. Також не знаю, чому не прислали повістку на юридичну адресу обласної організації ВО "Свобода", адже вона всім відома. Про те, що мене викликають до суду дізнався від іншого відповідача у цій справі, – зазначив Роман Чабановський. – Через це ми навіть не змогли ознайомитися з позовом, справою, підготувати клопотання.



Позивач та представники постраджалої сторони – Полтавської обласної ради та комунальної установи Полтавської обласної ради – пропонували судді не відкладати розгляд справи через відсутність позивачів і почати розгляд по суті. Проте суддя все ж ухвалила рішення перенести засідання на 17 лютого.

Тим часом перед приміщенням суду зібралися мітингувальники. Якраз під завершення засідання вони заспівали гімн України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter