Ворскла підписала півзахисника збірної Узбекистану

Спорт
Олег Дубина5 лютого 2014 о 09:501011 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ворскла підписала півзахисника збірної Узбекистану
Санжар Турсунов відтепер виступатиме за полтавський клуб.
Ворскла підписала півзахисника збірної УзбекистануВчора, 4 лютого, полтавський клуб підписав контракт з півзахисником збірної Узбекистану  Санжаром Турсуновим. Під час першого тренувального збору команди в Туреччині гравець зумів переконати тренерський штаб "зелено-білих" у своїх високих можливостях.

За інформацією прес-служби "Ворскли", з узбецьким футболістом підписаний контракт, який розрахований на один рік. За умови хорошої гри гравця контракт продовжать  ще на рік.

- У команді немає жодних претензій, незручностей, або того, що мене б не влаштовувало, - розповів футболіст у першому для себе інтерв'ю в якості гравця "Ворскли" . - Переконаний, що перейшов до згуртованої команди однодумців. Таке враження, що я вже давно тут.

Санжар Турсунов - вихованець ташкентського "Пахтакору". У 2006 році переїхав до Росії, де почав виступати за «Іртиш». Далі в кар'єрі футболіста значаться "Волга", "Аланія" та узбецький "Локомотив".

У складі своєї останньої команди - "Газовика" із Оренбурга - півзахисник провів 16 матчів, в яких забив 2 м'ячі.  Окрім цього футболіст провів 24 матчі у футболці національної збірної Узбекистану (5 забитих м'ячів). Турсунов може зіграти як на лівому, так і на правому фланзі півзахисту.

За інформацією сайту transfermarkt ціна півзахисника -  600.000 €.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter