Удовіченко на мітингу у Полтаві закликав підтримати Януковича і засудив радикалів

Новини
Надія Труш8 лютого 2014 о 16:162379 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Удовіченко на мітингу у Полтаві закликав підтримати Януковича і засудив радикалів
Губернатор Олександр Удовіченко на мітингу у Полтаві закликав підтримати Президента та засудив радикалів.
На мітингу "Збережемо Україну", що відбувся сьогодні, 8 лютого, на площі перед Полтавською облдержадміністрацією, губернатор Олександр Удовіченко виступив з промовою.

Олександр Удовіченко виступив з промовоюОлександр Удовіченко виступив з промовою

– Я вдячний вас за те, що ви сьогодні на цій площі, – звернувся до присутніх пан Удовіченко. – За те, що відгукнулися на призив громадських об’єднань, полтавців, прийти і сказати своє слово у цій складній політичній обстановці. Я хочу сказати вам, що ми, депутати обласної ради, представники виконавчої влади, всі ці дні, всі ці тижні, робили все для того, аби всі полтавці могли висловлювати свою позицію мирним шляхом. Ви знаєте, що в державі це сьогодні можна. Люд український це заслужив! Але коли цим користуються провокатори, радикали, закликають до силового протистояння – ми це повинні зупинити. Ми повинні все зробити, щоб не стали ворогами люди, які живуть на Полтавщині і у усих куточках нашої великої держави. Сьогодні я хотів би засвідчити нашою зустріччю, що є думка полтавців: в державі має бути знайдений компроміс. Ми повинні підтримати Президента, діючу владу! Ми повинні зробити все, щоб відійти від прірви громадянської війни і протистояння!

Звертаючись до натовпу з прапорами Партії регіонів та державнии прапорами, губернатор наголосив також на успішності нашої області.

– Ми перші серед усих регіонів, що наповнюють державну казну, – впевнено зі сцени, яку облаштували на східцях облдержаміністрації, говорив пан Удовіченко. – Ми створили міцну економічну базу. У нас є промисловість, гірничо-видобувна, нафтопереробна галузі. У нас є сільське господарство, яке сьогодні краще в державі. Слава українському народу! Слава Полтавщині!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter