Полтавцю Владові Гречці вже не цікаво йти на «Танцюють всі»

Новини
9 лютого 2014 о 12:021435 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавцю Владові Гречці вже не цікаво йти на «Танцюють всі»
Влад Гречка був учасником кастингів  «Танцюють всі» 3-го, 4-го і 6-го сезонів.
Потрапляв у сотню найкращих, а тепер розвивається у власному стилі – попінг. Їздить на фестивалі, викладає танці у полтавському колективі «Ювента». На попередньому кастингу талант-шоу «Танцюють всі» у Полтаві, що відбувся вчора, Влад прийшов підтримати друзів-танцівників , але сам вже вирішив не «показувати» свої можливості в якості учасника кастингу.

– Цього року вирішив не брати участь у кастингах «Танцюють всі», адже після участі у 6-му сезоні «ударився» у змагання, фестивалі, розвиваюся у своєму рідному стилі, – поділився Влад Гречка. – Мені вже не так цікавий цей конкурс, але приходжу сюди, щоб підтримати наших полтавських танцівників, подивитися, хто на що гаразд. Я намагаюся слідкувати за тим, що відбувається у нашому місті, бути у цій темі.

Чи є якась особлива відмінність наших полтавських танцівників, яка відрізняє їх від всіх інших?

– У наших танцівниках мені подобається те, що у кожного з них є родзинка, але при цьому, вони стараються розвиватися, рухатися вперед. А ще – вони мають шалену волю до перемоги.

У нас в Полтаві зараз танець дуже популярний, існує декілька колективів, шкіл. Вихованців яких із них можеш виділити, які сьогодні найактивніші?


– Якщо говорити про вихованців, то хотілося б виділити учнів Олександра Геращенка, переможця 3-го сезону. Вони найактивніші, беруть участь у всіх заходах у місті, різних проектах. Сильна школа «Ювента», я в ній викладаю, але в основному до нас ходять діти. Вони ще трохи не «доросли» до кастингів.

Як можете оцінити рівень полтавських учасників кастингу? Багато було гарних танців?

– Є люди, які себе дуже добре показали. Їх не так багато, як хотілось би, але головне не кількість, а якість. Якість є і це радує. Ви знаєте практика показує, що чим менше місто, тим більша у танцівників воля до перемоги, вони не зупиняться ні перед чим, щоб потрапити у вищі кола професійних танцівників. У танцюванні головне – бажання.

На кастингу учасникам дають лише півтори хвилини, щоб показати свій танець. Цього достатньо, щоб побачити рівень виконавця?

– Цього часу достатньо. Якщо танцівник грамотно підходить до свого виступу, то можна за цей час викласти все, що вмієш. Головне – танцювати не хореографію, головне – імпровізація. Адже танок – це у першу чергу імпровізація.

Дякую за розмову. Успіхів.

Ніна Нєстєрова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter